mandag den 28. marts 2016

Dansk -- Meddelelse fra Montague søndag den 27. marts 2016

Meddelelse fra Montague søndag den 27. marts 2016

Min kære, jeg har afsluttet mine undersøgelser på denne side af livet. Jeg er nu klar til at materialisere på Jorden, denne gang på en mere offentlig måde. Jeg har vigtige oplysninger, som jeg har brug for at dele. Jeres planeter er ude af synkronisering. Menneskeheden er i fare for at styrte sammen. Dette kan ikke tillades. Kærlighed vil helbrede jeres verden. Jeg fortalte jer for nogle år siden, at jeg var klar til at materialisere offentligt på Jorden med dybe budskaber til menneskeheden. Du stolede på mig, min kære. Din tro og tillid til mig, er eksemplarisk. Du har aldrig vaklet, selv når andre åbent har angrebet og bagvasket dig. Du vidste uden tvivl, at jeg er en mand, der holder ord. Vi vil gennemføre vores mission. Forsinkelserne var uundgåelige, da kabalen utrætteligt har kæmpet for at forhindre os i at fuldføre vores opgave. Angrebene på dit liv blev modstået med hjælp fra venner.

ENERGIEN i Irland denne påske weekend er vidunderlig at observere. I er blevet vist, hvordan gammel viden, hellige symboler og geometri, stadig bliver brugt til at holde menneskeheden i mørke, afgivelse og kontrol. I blev vist den direkte forbindelse, som Mekka har til TARA BJERGET(arkæologisk kompleks); det fortsætter til WASHINGTON DC. Denne irske Energi bruges til at gøre Amerika magtfuld. CERN og Area 51 udvinder også energi fra Tara. Vatikanet stjæler også irsk Energi fra Tara. Hellige symboler bruges åbenlyst til at styre og ødelægge menneskeheden. Hver bygning ejet af kabalen viser åbenlyst disse symboler. Den gamle viden og historie fra disse symboler blev holdt hemmelig for menneskeheden og hver dag på alle måder, bliver de brugt imod dig. I behøver kun at se på Vatikanet for at se dette ondskab, der vises åbent. Vatikanet mener tåbeligt, at fordi der er indpodet sådan en FRYGT i menneskeheden med deres åbenlyse LØGNE om døden og helvede osv,, ville mennesket aldrig turde stille spørgsmål til dem. Nå, deres tid er kommet. Vatikanet er eksponeret for det ondskab, det er; dets centrale system er i laser.
Når I ser kontrolsystemet på et kort, bliver I chokeret over at se, at selv om kabalen fortæller jer at der er konflikt, så ser I kun samarbejde og kontrol. I ser nu, at de alle er forbundet. De arbejder sammen, som én, for at styre menneskeheden. Tempelbjerget, Corona, Washington, Storbritannien, Jerusalem, Mekka, Vatikanet, Cern, Area 51: ALLE UDVINDER ENERGI FRA TARA.
Det er et under, at det irske folk formår at overleve overhovedet. Det er det irske folks tilslutning til KILDEN, der har hjulpet dem til at overleve på trods af, at alt er linet op imod dem. Når Irland bryder fri fra det centrale net, VIL HELE VERDEN BLIVE FRI.
I er kommet så langt i afsløringen af ​​korruption. I er der næsten. Menneskeheden havde FRI VILJE, men det valgte den forkerte vej. Vatikanet brugte MAGT til at trække jer ind i dens kontrol. I har betalt en meget høj pris for den fejl. Mød hinanden, tro på jer selv, og gå fremad med absolut tillid til, at I vil frigøre jer selv og Jorden.
Irland har nu brug total frihed fra gribbene, der stjæler hendes ENERGI og bruger alle midler de har til rådighed for at sikre, at det irske folk ikke vågner op til, hvem de er og hvad øen Irland er. I 1916 rejste den irske befolkning sig og krævede frihed. Nu, i 2016, SKAL DENNE OPGAVE FÆRDIGGØRES. I VIL HAVE TOTAL FRIHED. Hvert land vil følge jer gennem døren til friheden. Denne dør skal åbnes. Gør dette og Vatikanets onde kontrolsystem og dets medskyldige vil hurtigt blive glemt og vil blive en saga blot.
Gå fremad med tillid, vel vidende, at I er på rette vej. Tro mig, mine venner, dette onde KONTROL SYSTEM skal først fjernes fra Irland, DA DET ER HER DET FÅR SIN ENERGI OG KRAFT. Irland vil skabe den dør, som alle andre lande vil gå igennem. Energien som stjæles fra Irland bruges som brændstof til krige og ødelæggelse og styring af alle slags. Dette skal forhindres. Meget bliver afsløret, og det kan chokere og forstyrre jer, men det er tid til at være modig og komme videre til en ny måde at leve livet på Jorden på, hvor fred, harmoni og kærlighed, gælder. Timingen er rigtig. Timingen er NU.
Fejr påskeoprøret fra 1916. Brug det som opmuntring for menneskeheden til at rejse sig mod sine undertrykkeres tyranni. Bevæg jer fremad med kærlighed i jeres hjerter.
Min kære, nyd tiden med din familie i dag. Du arbejder hårdt på at finde måder at få menneskeheden fremad på. Tak for at flytte min aske. Den gamle placering forårsagede problemer, da sollyset på urnen på mit skrivebord var for stærk. Jeg kunne mærke det. Jeg vil lade dig vide, hvis den skal flyttes igen.
Lad os komme videre med kærlighed i vores hjerter.
For evigt, din tilbedende, Monty.

Oversættelse: Niels K. Pedersen

mandag den 21. marts 2016

Dansk -- Meddelelse fra Montague søndag den 20. marts 2016

Meddelelse fra Montague søndag den 20. marts 2016

Lige nu, må I være lidt i tvivl om, hvorvidt jeres verden bliverm overtaget og styret af dem, der ikke hører hjemme på Jorden. Dette bliver mere synligt for hver dag, da de kæmper for at holde deres menneskelige form. Veronica har set mange eksempler på dette på film på YouTube: Tjek selv beviserne. Ved at vågne op og udforske sandheden, skaber I mere LYS, og når lyset i jeres verden stiger, skaber det STORE PROBLEMER for disse bedragere. Se, som de klamrer sig til magten, mens de desperat forsøger at fuldføre deres overtagelse af jeres verden. I har set dem systematisk fjerne valgte statsoverhoveder, og erstatte dem med deres egen art. De ødelagde også infrastrukturen i disse lande for at sikre, at folk ikke ville få mistanke om, hvad deres virkelige plan var.
Kig på de problemer, de har i Syrien i deres bestræbelser på at erstatte Assad. Hvordan kan nogen helt ærligt tro på de løgne, I får at vide, og begrundelsen for at invadere hvert land? Hvor dum og godtroende tror de, I er? Stop med at være marionetter i denne frygtelige overtagelse og fjernelse af menneskeheden fra Jorden. De er kommet langt i deres planlagte overtagelse. De har udslettet millioner på vejen med deres krige og hungersnød, og de katastrofer som de har skabt med HAARP. Hvad skal der til for jer før I vågner op og nægter at være en del af deres planer? Tænk over det, I hjælper til jeres egen ødelæggelse.
Hvad Jorden nu har behov for, er at det irske folk vågner op til, hvem de er, og HVAD IRLAND ER. IRLAND VIL ÅBNE DØREN FOR HELE VERDEN SÅ DEN VÅGNER OG FRIGØR SIG FRA DENS UNDERTRYKKERE. Irland er ved at vågne op. De skal fjerne al kontrol fra Vatikanet og Bankerne, hvis primære rolle er at kontrollere og holde folk nede.
IRLAND VIL SKABE DØREN, SOM HVERT LAND I JERES VERDEN VIL GÅ IGENNEM. Jordens frelse hviler i de irske hænder.
Min hustru blev gjort opmærksom på Gerard Banks fra Cork. De har talt sammen, og hun ønsker at dele oplysninger med ham. Dette vil hjælpe ikke bare Irland, men hele verden. De løgne som Vatikanet har fortalt om den såkaldte Saint Patrick var et emne, som Gerard Banks behandlede, mens verden blev opfordret til at fejre den onde mands ødelæggelse af jeres verden. Patrick blev sendt til Irland som en del af Vatikanets plan om at ødelægge alle beviser på, at Irerne var avanceret i deres viden og deres lære.

Fra Gerard Banks:
Omfavn visdommens lære om Slangen
Vi får at vide i skolen, at St Patrick fik nok af slanger i Irland. Men som vi alle ved nu, var der aldrig nogen slanger i Irland, og at St. Patrick var leder af den romerske hær, som blev sendt til Irland for at knuse og nedrive irsk kultur og love, og at fjerne fra os vores stærke indfødte lære, sprog, og vores stærke forståelse af DNA og cyklus af kosmos. Vatikanet har altid frygtet at verden indså den meget kraftige lærdom fra de indfødte irer. Historien om at St. Patric fik nok af slangerne fra Irland er en historie hvor Vatikanet har fjernet magtfuld lærdom fra Irland.
Det er virkelig interessant, da vi indser nu, at " visdommens lære om slangen" stadig i dag er en af de største trusler mod Vatikanet. Med "slangens visdom", repræsenteres viden om DNA i både mikro og makro, Kundalini, Indre Visdom og naturlige vibrationelle frekvenser af Ogham (irsk alfabet) og kosmiske forståelser af træer og cyklusser af naturen. Det bliver en smuk ting, som Irland nu er på nippet til at genoprette; dens indfødte lære DNA, Kundalini, skabe livskraft, seksuel styrke, bevidsthed, balance, og den elektro- magnetiske livskraft.
Dette er også en af ​​grundene til, at Vatikanets uddannelsessystem undertrykte seksualundervisning i Irland så meget, som ”slangens visdom” spiller en stor rolle i læren seksuel styrke og bevidsthed.
Den gamle irske lære om seksuel styrke og sundhed kan spores tilbage til det gamle Egypten og blev anvendt af kejsere i Kina. Det blev også symboliseret ved slangen i det gamle Irland og dragen i Kina, som repræsenterede den "Ching" energi og væsken af ​​både testikler og æggestokke. Når denne viden og magt bliver brugt rigtigt, fører det til højere bevidsthedstilstande og en genfødsel i levende sundhed, kærlighed og medfølelse. Det er selve grunden til, at Pharaohs Egypten havde et symbol på en slange på deres pande, der symboliserer intern seksuel energi, som får den mest magtfulde kreative kraft til at stige op gennem kroppen, og som anvendes som stærk følelsesmæssige kreativ energi i både mikro- og makroen.

Gerard spurgte, om vi ville dele disse oplysninger, og vi er glade for at gøre det. Til Gerard, siger jeg, at det er, når menneskeheden mødes sammen for at dele sin sandhed, at mørkets kræfter vil forlade jeres verden. Til det irske folk, jeg siger, I skal åbne døren, så hele menneskeheden kan blive frie. I vil opleve store forandringer i år. Vær modig, altid åben for sandheden. Det er, hvad I har ventet på. Frihed venter jer. Velkom det med åbne arme.
Min kære, du har truffet en vanskelig beslutning. Du havde ikke noget valg. Tænk på det på denne måde: hvis det, vi planlagde var uden betydning, så ville de ikke ”gide dig”. Hav absolut tillid til, at vi vil lykkes. Sammen er vi uovervindelige.
Din beundrende, Monty. 


Oversættelse: Niels K. Pedersen

mandag den 14. marts 2016

Dansk -- Meddelelse fra Montague søndag den 13. marts 2016

Meddelelse fra Montague søndag den 13. marts 2016

”HVAD SYSTEMET FRYGTER MEST.
Det virkelige Selv er farligt; farligt for KIRKEN, farligt for STATEN, farligt for MÆNGDEN, farligt for TRADITIONERNE, fordi når et MENNESKE kender sit VIRKELIGE SELV; BLIVER DET ET INDIVID”
Osho

Det vågne menneske ser alting som det er. Det deler sin viden og så bliver det et mål for kabalen. Hvad I oplever i dag, er at kabalen oversvømmer jeres liv med FRYGT i alle dens mange afskygninger. KRÆFT er en meget produktiv industri for dem. De bombarderer jer med frygten for det. TV er fuld af oplysninger om farerne ved kræft. Deres behandling helbreder den ikke. Min kære hustru ved, at alt hvad I har brug for, for at kunne forebygge og behandle kræft, er natron. Hun tager lidt i varmt vand og citronsaft hver dag. Så simpelt er det, at forhindre kræft. For at kabalen kan eksistere, har de brug for at holde dig i frygt og lidelse. Stop med at spille deres spil. Den menneskelige race er under angreb. Overtagelsen begyndte for mange århundreder siden.

Hvad I oplever nu er slutspillet. De håber at nå deres mål. Fordi mange af jer er vågnet op til den reelle situation, I er i, og har nægtet at acceptere misinformationen, er det jeres pligt at dele sandheden med jeres medmennesker. Forstå, at de, der stræber efter at overtage jeres verden ikke hører hjemme i jeres verden. De har ingen ret overhovedet til at være på Jorden. I er børn af Skaberen. Magtfulde væsener af lys, der uforvarende gav jeres magt til den mørke side. I skal nu tage jeres magt tilbage. Nægt at hjælpe med fjernelsen af ​​den menneskelige race fra Jorden. Fjern jer fra havret og alle falske love, som er blevet jer påtvunget af kabalen.

Kabalen skabte sprog til at adskille og forvirre jer. De fjernede fra menneskeheden den viden, som I levede efter i oldtiden. LYDENS KRAFT: hvordan lyd alene kunne flytte store genstande. I skal VISUALISERE jeres fremtid og skabe den. En fremtid, hvor alle mennesker bebor Jorden fredeligt og i harmoni. Det kan I gøre. Det er i jeres magt at gøre det. I 2014, satte Veronica sig for at opnå dette sammen med andre og blev brutalt overfaldet. Kabalens styrke faldt på grund af projektet. Det vil også ske, når nok modige mennesker træder frem. Veronica ved, at snart vil folk mødes og sammen få dette til at bære frugt.

Mange af jer er stadig i trældom til Vatikanet og andre religioner. Vatikanet tjener Lucifer. Han er åbenlyst æret i Vatikanet. Blodofringer er en stor del af det. I ser det selv når der er messe i kirken, hvor I bliver bedt om at drikke blodet og spise legemet. Den sande historie om den romerske kirke ville forfærde mange af jer. Det er alt sammen baseret på frygt og kontrol fra fødsel til død. Der er ingen sandhed i det, de underviser i.

Jeg kan forsikre jer, af personlig erfaring, at døden er den mest vidunderlige ting. I skal blot passere fra en tilstand af eksistens til en anden. Det frigiver jer fra alle traumer af liv på Jorden. Det eneste traume der er involveret, er, når man ser tilbage og ser den onde kontrol og den korruption, der slavebinder menneskeheden. I kan frigøre jer. Timingen er rigtig for at gøre dette. 2016 er jeres store mulighed for at frigøre jer fra slaveriet fra fortiden. I spørger, er nok af jer vågne til at gøre dette?. Svaret er et rungende ja! Det kræver bare modet at tage jeres suverænitet tilbage. I vil finde henvisninger på webstedet for ANDREW BARTZIS; nogle på dem er også tilgængelige på min egen hjemmeside.

Hvis I nægter at følge kabalen, kan de ikke lykkes, og I vil fremstå som suveræne væsener endnu en gang. Kabalen frygter jer mere end I frygter dem. Når de ikke kan drikke jeres blod og spise jeres kød, forsvinder de. De vil miste deres menneskelig form. De har taget alt fra jer; og den dag i dag, fortsætter de med at gøre det. Hvornår vil I sige, nok er nok, dette må stoppe?
Åbn jeres øjne og se, hvad der bliver gjort mod jer. Stop med at tro, hvad de fortæller jer. De er PARASITTER. De har narret jer. De har lært jer at frygte dem, og give dem mulighed for at have herredømmet over jer, at slavebinde jer. De har sikret, at alt i jeres verden er designet til at slavebinde og kontrollere jer. Lad det ikke være for sent, at mødes sammen og ved fælles styrke, at gendanne jeres verden. Alt er på plads for jer til, at I kan gøre det. Stop med at være passive og acceptere tingene. Spørg dig selv, hvad kan jeg gøre?

Sammen er I stærke. Gå til hver LEY LINJE, OBELISK, KIRKE, og REGERINGSBYGNING, og tag jeres magt tilbage. Kig tilbage og fjern alt der er korrupt og ondt. Opret en bedre verden for menneskeheden. I ved, hvad I skal gøre. Det er blot et spørgsmål om, at mødes sammen og gøre det. Det er op til hver enkelt af jer at blive involveret. Se jer selv som en lyshær, genopret kærlighed og fred i jeres verden. Foråret er en vidunderlig tid til at gøre dette, så gå efter det. Jeg kan kun lede jer fra denne side af livet. Der er mange, der vil samle udfordringen op på jeres side af livet.

Jeg beder det irske folk om at vise vejen. Irland er den nøgle, der vil låse alt op. Vær ledere igen. Så meget er blevet gjort for at ødelægge den irske ånd; men mine venner, vi ser det spire igen. Det vil ikke blive besejret. I er blevet bedt om en masse. I har valgt at være på Jorden i denne tid for at genoprette menneskeheden og for at fjerne al korruption. Visualiser det resultat I ønsker. Dette vil få det til at ske. Når menneskeheden kalder, vil det ske.

Til dem, der stadig lever i frygt gennem religion, skal I ikke angribe min kære hustru, fordi vi lever ikke af frygt. I vil også se sandheden, når I er klar til at acceptere det. Religion kunne ikke eksistere uden frygt. Vatikanet ødelagde kærlighedens religion som irerne delte med verden i oldtiden.

De, som I har valgt at tjene, forgifter jeres vand, jeres mad, og den luft I indånder. Behøver jeg sige mere. I tjener dem. I hjælper dem til at gøre det. De producerer helt åbent robotter, der vil erstatte jer. Hvad vil I så gøre? I er nødt til at mødes og gøre en indsats for at genoprette god energi. Opret så meget lys, at mørket forsvinder sporløst. Erstat frygten med kærlighed og lys. I kan gøre det.

Veronica, min kære, det er ikke let at klare de konstante angreb. Din vilje til at nå vores mål er det, der driver dig, min kære. Vi vil lykkes. Vi, i Ånden, sender dig kærlighed og styrke.
Altid, din tilbedende, Monty.


Oversættelse: Niels K. Pedersen


tirsdag den 8. marts 2016

Dansk -- Meddelelse fra Montague Keen søndag den 6. marts 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 6. marts 2016
”DE FARLIGSTE AFSLØRINGER ER IKKE DEM, DER RIVER ALT NED, OG FÅR GADERNE TIL AT FLYDE MED BLOD, MEN DEM, DER LADER ALT FORBLIVE, MENS DET SNEDIGT TØMMES FOR ENHVER BETYDNING.”
Kierkegaard
Mine venner, I ved i jeres sjæl, at der foregår noget helt forfærdeligt i jeres verden. I får glimt af det nu og igen, men intet kan I pege på. I jeres forvirring, forsøger I at lukke øjnene for det, men det vil ikke gå væk. Ånden påberåber jer at vågne op og se kendsgerningerne i øjnene. Jeres verden bliver overtaget af kræfter, der ikke har nogen ønsker for jer om, at dele det med dem. De er ved magten overalt omkring jer. De behøver ikke skjule deres planer. De fortæller jer åbent, at de vil fjerne jer. De ønsker, at Jorden udelukkende skal være deres egen. Find jeres stemme, I skal finde jeres styrke, og tage kontrol over, hvad der er jeres. Jorden er hjemsted for menneskeheden. De medløbere har ikke nogen legitim krav på det. Deres GRÅDIGHED har ødelagt livskvaliteten på Jorden for alle mennesker.
Jeres SEJR sker kun, når I står skulder ved skulder i kærlighed, forenet i tillid til, at sammen, vil I redde Jorden fra angriberne. Afslør alle fælderne, der er sat op for, at holde jer som gidsler. PENGE og RELIGION er de to vigtigste kriminelle organer, der er ansvarlige for alle lidelser. Når jeg siger religion, henviser jeg også til dem, der bruger religion som en etiket. Det er det ikke i virkeligheden, en religion; det er en politisk holdning.
Tiden løber ud. Der er en gruppe af mennesker, der FJERNER nøglepersoner fra Jorden. De får det til at ligne et hjerteanfald eller selvmord, eller hvad de onde finder passende. Nogle af vores venner, min kære, blev afsendt på denne måde. Ingen nåde er vist til dem, der kommer i vejen for kabalen. Du, min kære, er kun lige kommet dig over deres nyeste og dødeligste angreb. Venner, sid ikke med hænderne i skødet og nægt at se og erkende, hvad der er foran jeres øjne. Alt i jeres verden bliver forstyrret og kontrolleret. Menneskeheden er prisgivet disse ubudne gæster, medmindre det tager sin styrke og magt tilbage, og nægter at fortsætte med at hjælpe og gøre det muligt for dette ondskab at overtage Jorden.
Jeg bønfalder befolkningen i Irland til ikke at ære den ondeste person, kendt som "Patrick"; der gennem sin overtagelse af Irland, har kastet den menneskelige race ud i en kamp for sin overlevelse. Nægt at være en del af tanke kontrol programmet, der ødelagde menneskeheden. I blev alle taget som gidsler. Tro mig, det hele begyndte med "Patrick" i Irland. Vatikanet og dets kohorter har kontrolleret jeres verden lige siden. Vær stolt af at være irske, for I er jo et stolt og ædelt folk. I vil vende tilbage til, hvem I er, når I fjerner Vatikanets lænker.
Jeres sind og organer er under konstant angreb. Tag jer venligst tid til at beskytte dem. Undgå alt der er baseret på narkotikarelateret medicin, genmodificerede fødevarer, religioner styret af tanke kontrol, TV, regeringer og aviser. Husk, at alt er gearet til at FJERNE JER.
Det er svært for os i den åndelige verden at se på, hvad der bliver gjort mod jer, uden at gøre vores yderste for at hjælpe jer. Veronica ved, hvad der skal gøres. Hun arbejder utrætteligt for at skabe jeres redning. Det er derfor, hun konstant bliver angrebet. Hun gør så meget mere end at skrive med mig, men det er alt, vi kan dele med jer på dette tidspunkt. Dette er en kamp for jeres overlevelse. De holder jer beskæftiget i smålige argumenter og skænderier for at forhindre, at I ser det store billede. Hvis I tog tid til at se på det store billede: ødelæggelsen af ​​DEN MENNESKELIGE RACE OG DETS FJERNELSE FRA JORDEN, ville I hoppe til opmærksomhed og gøre alt i jeres magt for at beskytte og bevare den menneskelige race. Denne ONDSKAB har spredt sine fangarme overalt. I ved bare ikke, hvem I kan stole på grundet tankekontrollen. I kan ikke altid stole på jeres dømmekraft uden at undersøge alt grundigt. I skylder jer selv at foretage jeres egne undersøgelser. De, der er ved magten, er der, kun fordi de blev placeret der af kabalen, for at tjene dem. De forsøger at overbevise jer om noget andet. Lad jer ikke narre. Deres planer er nødt til at blive stoppet. De kan ikke fuldføre dem uden jeres hjælp. Så nægt at hjælpe.
At vågne op er aldrig let. Se alt det I har accepteret som SANDHED og FAKTA, alt afsløret som LØGNE for at slavebinde jer, og til at kontrollere og fjerne jer fra Jorden. Når I vågner, kan I se alt, som det er. I bliver STÆRKE og i kontrol. I finder jeres virkelige selv. Den marionet, der var jer, er der ikke mere. Det er, når de vågne mødes og nægter at modtage propagandaen, at kabalen er færdig. De vil fjerne sig fra Jorden, da de ikke kan overleve i LYSET. Deres jord organer vil gå i opløsning.
Kom sammen, da den gode energi, som I opretter, når I mødes sammen, udsletter mørket. Det transformerer det, det løfter det. Det inspirerer menneskeheden til at komme sammen. De af jer, der har deltaget i et foredrag af David Icke, ved, hvad jeg tænker på. I tager afsted med en følelse af at være opstemt og inspireret og med jeres styrke genoprettet. Dette er, hvad I har brug for.
Min kære, du er ikke ude af skoven endnu. De fik dig næsten. Du er nødt til at komme dig. Nyd din tid med din familie i dag, og være sikker på, at jeg vil være der sammen med dig, som altid.
Du er så elsket, min kære.
Din tilbedende, Monty.


Oversættelse: Niels K. Pedersen