mandag den 24. oktober 2016

Dansk -- Meddelelse fra Montague Keen - den 23. Oktober 2016

Meddelelse fra Montague Keen - den 23. Oktober 2016
Maskerne er ved at forsvinde, og I begynder at se, hvad der er blevet holdt skjult for jer. De, der hemmeligt regerer jeres verden og ødelagde jeres livskvalitet bliver belyst. Alt det, de pålagde jer, om det var dårlig mad, dårlig medicin, eller uren luft, så var det hele beregnet til at ødelægge jer. De undlader at indrømme, at det kun var dem, der var tåbelige nok til at blive vaccineret, der blev syge. Kræft er en stor vinder for dem, for såvel som at dræbe, bruger de FRYGTEN for kræft til at tvinge jer til at følge deres råd. Alt negativt i jeres verden er designet af kabalen. De styrer absolut alt. De skaber også de love, der begrænser og styrer jeres liv. Frygt bliver brugt til at sikre, at I adlyder dem. Politik bruges til at skabe de love, der sikrer I svarer kabalen. Kig på toppen af ​​pyramiden, til dem, der rent faktisk kanaliserer magt gennem deres lakajer i regeringen.
Vatikanet/jesuitterne, frimurerne, og alle hemmelige organisationer såsom ”Skull and Bones”, osv, er i magtpositioner over menneskeheden. Åbn øjnene og forstå, at kabalen kun har den magt, I giver til dem. Tag magten tilbage, og de vil hurtigt løbe tilbage til tunnellerne, hvorfra de kom frem. Træd tilbage i jeres egen medfødte magt og bliv, hvem I er, som David Icke, Michael Tsarion, Jordan Maxwell, og så mange flere har gjort. Disse mennesker står for sandhed. De er jeres ledere. Stå sammen med dem, for sammen er I uovervindelige.
Ytringsfriheden er afgørende. Kig på Julian Assange og Wikileaks. Den britiske regering gik ulovligt ind i Ecuadors ambassade for at anholde ham, MEN MODIGE BRITER GIK IND PÅ AMBASSADEN FOR AT SIKRE, AT HAN IKKE BLEV ARRESTERET. Alt det kræver er et par modige sjæle som træder frem. De, der har påtaget sig at afsløre det onde, der bruges til at ødelægge menneskeheden, fortjener jeres beskyttelse. Husk, at alt det kræver for at ondskab kan lykkes, er, at gode mænd ikke gør noget. Hver og en af ​​jer bliver bedt om at træde frem. Stå sammen mod jeres undertrykkere. De er bange for jer, da de ikke har en chance mod jer. Når I fortæller dem, at I ikke længere kan genkende deres magt over jer, er de færdige. De har kun hvad I har givet dem. Det er jeres, så tag det tilbage. Glem alt, hvad I har lært fra både jeres forældre og jeres uddannelse. Disse løgne skabte jeres undergang. De skabte kuglelænkerne, der slavebinder jer. Det er tid til at fjerne dem for evigt.
Opret en retfærdig verden, som I, i fortiden, kun kunne drømme om. Muligheden for at gøre dette er der for jer NU. Alt I behøver er modet til at gøre det. Den sataniske kontrol-struktur falder fra hinanden. De kan ikke længere holde det sammen, så alt det kræver er modet til at fjerne dem fra magten. 2016 er året for eksponeringen af ​​alt, hvad der er korrupt. Eksponeringen af ​​dem, der har gjort alle mennesker til slaver. De har ødelagt livskvaliteten på Jorden for 99% af jer. Kabalen spankulerer rundt som monarker i en verden, de ikke har ret til at være i. Selv dette var ikke nok for dem, så de opnåede glæde ved at gøre jeres liv til en elendighed. De skabte bankerne for at sikre, at de havde totalt kontrol over jeres liv. Kig på dem, fortjener de jeres respekt?
Jeres frygt og jeres smerter er livgivende ilt til dem. De er parasitter, og I ved, hvordan man skal håndtere parasitter. Aldrig nedlade sig til deres niveau, men insisterer på, at de ophører og stopper på én gang. De har kun den magt, I giver dem. Når I alle siger nej, og mener det, vil de forsvinde sporløst, tilbage til mørket, de stammede fra. Jeres fremtid er i jeres egne hænder. Selvfølgelig vil de trække et par stunts for at forsøge at skræmme jer. De har stadig ikke givet op på projekt ”Blue Beam”: der skal foregive at en Alien invasion finder sted. USA ønsker at rulle det ud. Kun den ”ikke-vågne” vil falde for det. Der er masser af tankekontrol i Amerika. Det er så korrupt, og det er helt kontrolleret. Det er derfor, de dræber flere mennesker gennem deres krige end noget andet land. Er det noget at være stolt af? Så mange penge til krig, mens fattigdommen i Amerika er en skændsel. Folk tigger om mad og husly i Amerika. Fattigdommen må anerkendes. Deres regering foregiver at alt er vidunderligt, men fattigdommen er meget reel. USA´s dræbermaskine er det bedste, penge kan købe. De har ingen respekt for liv overhovedet. De forsøger at narre jer med, at det er frihedens land. Nej, mine venner, det er slaveri landet. USA er domineret og styret af en fremmed magt. Befolkningen i USA fortjener bedre. Det er trist at se landet forværres. Alt det kræver er modet til at foretage de nødvendige ændringer.
Så meget bliver gjort fra den åndelige side for, at afsløre alt, der er korrupt. Dette viser jer vejen frem. Den handling, I foretager, er jeres beslutning alene. Vi kan kun vise jer korruptionen. I ved, dybt i jeres sjæl, at alle drab skal stoppe. Jeres verden skal renses for al den mørke energi. At dræbe skaber sådan en dårlig, mørk energi. Dette er grunden til at sataniske drab er så populære blandt Illuminati. De kan ikke få nok af denne mørke energi, for de overlever på det.
I har evnen til at skabe den fremtid, I ønsker. Alt det kræver er lidt mod. Visualiser fremtiden på Jorden som I drømmer om, og derefter gør den til en realitet. Stop med at være slaver og tag jeres magt tilbage. Der er mere end nok for hele menneskeheden til at leve i værdighed og fred. Dette bør være jeres mål.
Min kære, forfrysninger er svære at bære. Det er meget smertefuldt. Vi gør vores bedste for at fjerne det. Du har hvad der virker som mange uoverstigelige problemer at beskæftige dig med, og de får dig ned. Prøv at tage en pause fra arbejdet, da det overvælder dig, min kære.
Altid, din beundrende, Monty.

Oversættelse: Niels K. Pedersen

onsdag den 19. oktober 2016

Dansk -- Meddelelse fra Montague søndag den 16. oktober, 2016

Meddelelse fra Montague søndag den 16. oktober, 2016
Jeg har bedt mange gange om, at I står sammen mod dem, der ønsker at ødelægge jer og fjerne jer fra Jorden, som de kun ønsker for sig selv. I tillader jer stadig, at blive fanget i de svindelnumre, der er designet til at fange og slavebinde jer. Venligst vågn op før alt er tabt. Jeg beder om, at I ser med åbent sind på denne video, der viser, hvordan I bliver narret til at dræbe hinanden. Dette arbejde udfører kabalen. Er det hvad I ønsker?

ET RACE PROGRAM FOR DET TYVENDE ÅRHUNDREDE
"Vi må indse, at vort partis stærkeste våben er RACEMÆSSIGE SPÆNDINGER. VED AT PRÆGE DET IND I BEVIDSTHEDEN PÅ DEN MØRKE RACE, DER I ÅRHUNDREDER ER BLEVET UNDERTRYKT AF DE HVIDE, KAN VI HOLDE DEM FAST PÅ DET KOMMUNISTISKE PARTIS PROGRAM. I Amerika vil vi tilstræbe en diskret sejr. Mens vi ophidser det sorte mindretal mod de hvide, vil vi forsøge at indgyde i de hvide et skyldkompleks for deres udnyttelse af de sorte. Vi vil støtte de sorte i at stige frem i forgrunden på alle områder af samfundslivet, i de liberale erhverv, i sportsverdenen og underholdningsindustrien. Med denne prestige, vil de sorte være i stand til at gifte sig med de hvide og begynde processen som vil levere AMERIKA til vores sag ".
ISRAEL COHEN 1912

AMERIKA, I har set alt dette ske uden nogensinde at have mistanke om, at tankekontrol blev brugt til at nå ISRAEL COHENS mål. I faldt for de løgne, som I fik at vide. I realiteten leverer I Amerika på et guldfad til hr. Israel Cohen. Er det, hvad I virkelig ønsker? Vil I ønske at være part i fjernelsen af
​​den menneskelige race fra Jorden?
Det er, når I mødes, og I indser, at I har en fælles fjende, at tingene vil ændre sig. I bærer forskellige dragter, men sammen kan I ændre verden. Dem i kabalen er infiltratorer; på ydersiden ligner de jer, men lad jer ikke narre af dette. De er ingen som jer, men de ønsker, hvad I har.
Deres marionetter er så farlige, da de bliver brugt til at overtale jer til at stemme på dem, og dermed give dem jeres magt. De vil gå til enhver længde for, at få jer til at stole på dem. De ønsker den magt, I vil give dem for at starte Tredje Verdenskrig. I er på afgrunden af det. Befolkningen i Amerika skal seriøst overveje, hvem de stemmer på. Hele menneskeheden er afhængig af jer om at være ærlig og sætte menneskeheden først.
De korrupte ønsker en krig med Rusland. Hun har lovet dette til dem, der finansierer hende. Hendes loyalitet er ikke hos menneskeheden. Stol på jeres evne til at forske i alle muligheder for at sikre, at I træffer den rigtige beslutning. I er blevet distraheret af PARACITTER i hundreder af år. Dette skal stoppe! Der er nok af jer der er vågne nu til at stoppe dem i deres spor og forhindre deres overtagelse. I har været vidne til deres overtagelse af de fleste regeringer, fødevareproduktion, banker og medicinal industrien. I er nødt til at erkende overfor dem, at de har været omhyggelige i deres planlægning. I har sovet gennem hele overtagelsen. De er den store kræft i jeres verden. Det er tid til at anvende natron for at fjerne det.
Kig på Putin. Han ved, hvilke tricks marionetdukkerne forsøger at bruge. I behøver kun at se på, hvad han har gjort for det russiske folk for at vide, at han er lysvågen. Putin er ikke nogens marionet; han fortæller sandheden.
Lyt til David Icke. Alt, hvad han advarede jer om i årenes løb, er sket. Jeg beder befolkningen i Irland om at flokkes om hans præsentation. Det er hans første besøg i Irland. Giv ham en vidunderlig irsk velkomst. Lyt til hans ord for han faktisk inspirerende. Han er en LEDER blandt mennesker.
For at etablere det faktum, at I ikke kan stole på magthaverne, beder jeg jer også læse følgende artikel.

HUSK, I lærte at have tillid til netop de mennesker, der ønsker at UDRYDDE jer.
Der er behov for handling. Mød hinanden og støt hinanden. Lev i jeres hjerter og lad KÆRLIGHED være jeres guide. Ophør med at være kabalens ofre.
Min kære, hav tillid til, at tingene vil ordne sig som de skal. Selv om de har angrebet dig og forsøgte at udslette dig, står du stadig. Det er altid mørkest før daggry.
Altid, din beundrende, Monty.
Oversættelse: Niels K. Pedersen




onsdag den 12. oktober 2016

Dansk -- Meddelelse fra Montague søndag den 9. oktober 2016

Meddelelse fra Montague søndag den 9. oktober 2016
Jeg fyldes med forfærdelse, når jeg ser på, hvad der bliver tvunget ned over jer af korrupte regeringer. De løgne og den misinformation, I bliver fodret med fra alle fronter er rædselsvækkende. NWO(New World Order) gemmer sig bag sine mange forklædninger, Vatikanet, kronen, og regeringerne, samt aviser og tv-kanaler, som de ejer. De synger alle fra samme salmebog mens de foregiver at være kommet til den samme konklusion, alle helt af sig selv.
Den person, der kalder sig selv Pave Frans forsøger, at få jer til at føle jer skyldige i at forsøge at beskytte Europa. Jeg kan forsikre jer, Vatikanet ved alt om skyld, for det er et våben, det har brugt effektivt i århundreder. Den katolske kirke har ulovligt dræbt millioner af uskyldige mennesker i årenes løb. De nyder blodsudgydelserne, mens frygten de producerer, er livgivende ilt til dem. Deres sande historie ville chokere jer dybt. Vatikanet er ikke, hvad I fik at vide, det er langt fra det.
I spørger, hvem taler sandt i denne tid med forvirring. Putin er alene om at fortælle jer sandheden. Han vil ikke have krig. Han ønsker at beskytte sit folk og sit land. Onde mænd forsøger at fjerne ham, de samme onde mænd, der har bragt menneskeheden i knæ. Disse mænd og kvinder har infiltreret alle lande og narret deres vej ind i magtpositioner og derefter fulgte deres finpudsede planer om at overtage jeres verden for at skabe deres Nye Verdensorden.
Tro dem ikke. Lad jer ikke narre af deres parade af "venskab og bekymring" for menneskeheden. Jeres fjernelse fra Jorden er målet. De er velbevandret i de løgne, som de har formået at narre nogle af jer med. De fleste af jer kan nu se disse løgne for hvad de er, og I viger tilbage fra dem. I skal beskytte jeres art. Menneskehedens fremtid er i jeres hænder. Det er et stort ansvar, så håndter det med omhu.
Jeg gik over til den åndelige side for 12 år siden. Presset for NWO er eskaleret enormt siden da. 9/11 placerede et kæmpe spørgsmålstegn ved de åbenlyse løgne, I fik at vide dengang, og kabalen var ikke forberedt på de spørgsmål, I har rejst. Det var begyndelsen til enden for kabalen. Forskere og ingeniører belyste de løgne som I fik fortalt af den amerikanske regering. Tænk over dette, mine venner, den amerikanske regering var glad for at dræbe 3.000 mennesker, så de kunne invadere Irak. Dette beviser, hævet over enhver tvivl, at de ikke bekymrer sig en tøddel om jer. Hvordan kan I nogensinde stole på dem igen?
I ser den måde, de bruger deres ”falske flag” arrangementer på, for at håndhæve deres kontrol over jeres liv og jeres lande. At dræbe er en livsstil for dem, det betyder ikke noget, om de bruger krig, sataniske drab, hungersnød, oversvømmelser, eller en holocaust. I kan ikke forblive tavse et øjeblik længere. Forsvar jer, men ikke gennem magt. Nægt at kæmpe de krige, der fastholder deres korrupte regimer. Kabalen vil bruge alt muligt imod jer, men styrken er i jeres hænder. Nægt at overholde deres ordrer.
Amerika vil opleve hvad kabalen er i stand til. Selv om befolkningen kan se FEMA Camps(koncentrationslejre), alle forberedt, men alligevel gør de stadig ikke noget. Hvad skal der til for at vække folk op? Jeres sind er fyldt med valget af en præsident, der altid vil følge ordre fra kabalen. Det er ligegyldigt, hvem der bliver valgt. De dræber enhver, der er tilbøjelige til at stå op i mod dem. Husk præsident Kennedy!
De indianske folk har oplevet, at alt blev taget fra dem. De bliver nu beundret, for de er stærke, fordi de ved, hvem de er. De har bevaret deres viden og lever stadig af den. De andre amerikanere er dem, der flygtede fra andre lande og søgte et bedre liv. De er en blanding af det hele. Deres rødder er i andre lande. Nu skal de stå sammen for sandhed og retfærdighed for alle mennesker i Amerika, uanset hvor de stammer fra.
Nu må I spørge jer selv om, hvorfor Amerika ønsker at ødelægge Rusland? Se tilbage til, da zaren og hans familie blev myrdet. Det russiske folk led. Det er til deres ære, at selvom de led, kom de sig. Aleksandr Solsjenitsyn skriver glimrende om denne forfærdelige tid med lidelse. Sammen har det russiske folk gjort deres land stort endnu en gang. De har genvundet og klarer sig godt med Putin, en leder, der bekymrer sig for dem. Så kommer den onde kabale med fråde om munden og kræver krig. De ønsker at ødelægge Rusland igen. Men Rusland er ikke jeres fjende. Jeres herskere er jeres fjende.
Kig på alle de lande, der er blevet ødelagt siden 9/11. Det er alt sammen en del af planen. Jeg siger jer, mine venner, dette er historien som gentager sig, for de samme mennesker trækker stadig i trådene. Hvor meget længere vil I tolerere det. Det er alt sammen en massiv sammensværgelse. Alt, hvad I har lært, hvad enten det er i skolen eller på universitet, det er alt sammen løgn. Dette er, hvad der styrer jer. I er fanget af løgne. Søg sandheden eller dø. Med sandheden kommer frihed fra kontrollen og styrken til at håndtere korrupte regimer.
Træd ind i jeres egen styrke. Den er der, og venter på I bliver, hvem I er. Jorden i al sin pragt, er jeres og I skal gendanne den til, hvad den var engang. De, der invaderede Jorden har et valg, om de vil leve på Jorden som mennesker, eller forlade Jorden for altid. De skal have lov til at forlade jorden. Uanset hvor fristet I er, sænk jer aldrig til deres lave niveau ved at søge hævn. De er ikke det værd. Når alt denne negative energi fjernes for evigt, vil livet på Jorden blive salig og fred vil være enerådende. Dette skal være jeres mål for menneskehedens fremtid. Alt er i jeres hænder.
Min kære, din ven har rådgivet dig godt. Dit helbred vil forbedres med tiden. Du er oppe imod en mægtig fjende, hvis formål er at fjerne dig. Meget er gjort for at forhindre os, på denne side af livet, fra at gøre mere for at hjælpe. De er ved at miste magt og dette er kommet som et chok for dem. De forventede det aldrig, da de selv mener at være uovervindelige.
Vi vil lykkes. De rigtige mennesker vil være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Forsøg at hvile, når det er muligt, da du ikke er nogen vårhare, min kære. Ånden er stærk, men nogle gange er kødet svagt.
Du er altid omgivet af kærlighed. Din beundrende, Monty.
The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen

tirsdag den 4. oktober 2016

Dansk -- Meddelelse fra Montague Keen den 2. oktober 2016

Meddelelse fra Montague Keen den 2. oktober 2016
I denne tid med forvirring, kan I ikke acceptere som sandhed noget fremsat af kirken eller staten. De arbejder sammen om at håndhæve deres dagsorden for jeres ødelæggelse. De har travlt, da så mange flere af jer er ved at vågne op til deres overtagelse planer. Det er meget vigtigt, at I tilslutter jer med jeres sjælefamilie, da dette er vigtigere end jeres ”blodfamilie”. Sjæle forbindelsen er langt større end noget ”blodbånd”. Når I møder jeres sjælefamilie, ved I, ud over en hver skygge af tvivl, at denne forbindelse er evig. Intet kan ændre det. I står sammen med hinanden gennem tykt og tyndt. Sjæle-forbindelser går tilbage til begyndelsen af ​​tiden. De vil overleve, da de ikke kan ødelægges.
Det er vigtigt at forske i sandheden. Jeres regeringens dagsorden er IKKE FOR DEN MENNESKELIGE RACE. De planlægger at tage alt fra jer for at skabe en Jord, hvor de alene ejer alt. De har planlagt denne overtagelse i tusinder af år. De skabte et uddannelsessystem, der ville fordumme befolkningen i en sådan grad, at I automatisk ville adlyde deres korrupte love. DE NARREDE JER, men nu er I vågnet op til dette bedrag, og I er parate til at stå imod det. I nægter at acceptere kabalens beslutninger. Hver uge, er I vokset i styrke, og jeres antal vokser hver dag. Efterhånden som jeres sind vokser ud af tågen af ​​forvirring og camouflage, ser I sandheden, og I står ved den.
I har trumfkortet, for hvis I ikke kæmper deres krige, er de hjælpeløse. Nægt at gøre noget, der vil skade jeres medmennesker på nogen måde. Stå sammen. Lad være med at ordinere deres narkotika-baserede "medicin", der dræber så mange af jer. Det er alt sammen en del af plottet for at fjerne jer fra, hvad de ønsker at se som deres Jord.
I vil se, hvad der vil ske i Amerika meget snart. Dette vil være det første land til at være helt overtaget. Det amerikanske folk nægter at åbne deres øjne for klart at se, hvad der bliver gjort mod dem. USA er ansvarlig for millioner af jeres medmenneskers død. Dens regering skriger desperat efter verdenskrig. Den amerikanske regering forsøger alle trick, sort magi eller på anden vis, for at starte en ny krig.
I må ikke acceptere deres propaganda, da der ikke er et ord af sandhed i det. De kæmper for deres korrupte overlevelse. Lev kun fra jeres hjerte, ikke hovedet, der er blevet ødelagt af deres såkaldte undervisningssystem. For de sidste 2000 år, har I kæmpet for at overleve på grund af, hvad der blev opstillet af, hvad I nu kalder Vatikanet, som er 100% korrupt. Dets ceremonier, fine tøj og fine ord, kan ikke skjule dets mørke gerninger og planer.
I har nu mulighed for at ændre alt dette, at erstatte det med retfærdighed for alle. Sandheden kan belyses så handling kan genoprette menneskeheden og Jorden til, hvad de engang var, og hvad de burde være. I har intet at frygte undtagen selve frygten. Nægt at samarbejde med de onde kræfter, der har kontrolleret jer i alle jeres liv, og livet for jeres forfædre før jer.
Overtagelsen af ​​Jorden vil ophøre, det øjeblik et tilstrækkeligt antal af jer nægter at tjene kabalen. Så vil fred blive genoprettet. Bankerne er kabalens produkt. De har tjent deres formål med at slavebinde menneskeheden. Banker er produktet af onde sind: dem, der ikke hører hjemme på Jorden, men som ønsker det for sig selv.
I synger om kærlighed, I skriver om kærlighed, men lever I jeres liv gennem kærlighed? Kærlighed er blevet nedbrudt af jeres kontrollører, så I ikke på ægte vis vil forbinde jer med det. Kærlighed er ud over og hinsides alt andet. Dens betydning og dens værdi er uvurderlig. Når I forbinder jer med en anden i kærlighed, ren kærlighed, uselvisk kærlighed, forbinder I med Kilden(Source). I har det hele. . .
Åben jeres øjne og jeres sind. I må ikke acceptere noget uden at forske i, hvad I får at vide gennem regeringen, religion, TV og aviser. I får kun at vide, hvad jeres kontrollanter ønsker I skal vide. Ønsker I at fortsætte med at leve jeres liv som blotte marionetter, der altid adlyder uden at tvivle på de kommandoer jeres kontrollanter giver jer? Bliv fri, fri til at tænke for jer selv. Frie til at forbinde med Kilden og blive, hvem I er. I er væsener af lys, der har en oplevelse af livet på Jorden.
Der er så mange af jer på Jorden i denne tid, og I genkender hinanden fra hvem I var i andre livstider. I er alle på Jorden for at sikre at overgangen vil gå glat, for den kan ikke forhindres. Det vil være vanskeligt for mange af jer. Kabalen vil kæmpe en beskidt kamp i sit forsøg på at holde fast i magten, men dens dage er talte. Vær forberedt, mine venner, på at tage kontrol. For det første sikre jer, at alle krige stopper øjeblikkeligt. Der må ikke være flere drab. Ødelæg alle krigsvåben for at sikre, at de aldrig kan blive brugt igen. Så nyd jeres nyvundne frihed. Arbejd sammen om at genoprette Jorden ved at sikre ren luft og vand, samt fødevarer, der er gode og sunde for både mennesker og dyr. Det bliver hårdt arbejde, mine venner, men jeg kan forsikre jer, at det vil være umagen værd. Læg planer og være forberedt.
Min kære, vi er bekymret for, at dit helbred lider. Pas venligst på. Vi har planer, som ikke kan videregives endnu. Hav tillid, min kære, tillid!
Altid, din beundrende, Monty.

Oversættelse: Niels K. Pedersen