mandag den 28. november 2016

Meddelelse fra Montague søndag den 27. november 2016

Meddelelse fra Montague søndag den 27. november 2016

Kabalen spiller spil med menneskets sind. De nyder at se jer vende jer mod hinanden. Dette er sådan de altid har styret jer. . . det virker! Brug jeres intelligens: Hvem ejer MEDIERNE, det hele! Hvordan kan I falde for deres løgne hver gang? De tager en sætning, og bare ved at ændre et enkelt ord, er dets betydning fuldstændig ændret. Men ligesom får, accepterer I alle kabalens løgne. I bliver narret. Jo mere stress, forvirring og mistro de forårsager, jo mere bliver I låst inde i deres kontrol. De er eksperter på dette område. I er kun lige ved at vågne til det. Tjek hver udtalelse for jer selv, og beslut derefter, hvad der rent faktisk bliver sagt.
Hr. Trump er ikke politiker. Han taler ikke som en politiker, så nogle gange laver han fejl. Han er jeres eneste håb, så stå bag ham og sikrer jer, at han ved, hvad menneskeheden har brug for at få gjort. Folkets vilje er kraftfuld og med denne magt bag sig, er kun himlen den øvre grænse. Dette er jeres store chance for at foretage de nødvendige ændringer for at menneskeheden kan fortsætte med at leve på Jorden. Stol aldrig nogensinde på kabalen. Det har I helt sikkert lært nu. Tag jeres magt tilbage. Vågn op til de forandringer, der sker omkring jer.
Kabalen bliver i stor stil afsløret for hvad den er. Ja, det er sandt, DE ER SATANISTER. Min kære hustru forsøgte at afsløre dette i England for omkring 30 år siden, men kabalen forhindrede det. Nu, bliver alt afsløret i hele verden. Lad det ikke blive fejet ind under gulvtæppet igen. Satanister er nødt til at drikke blod, fortrinsvis blod fra babyer. De spiser dem, så de kan overleve på Jorden. Beviset for dette er overalt omkring jer. Vær venlig ikke at lukke øjnene for det, da offentliggørelse må finde sted. Mange, der har forsøgt at afsløre dette er blevet dræbt, og nogle af dem er offentligt blevet dræbt, som en advarsel til andre om at tie stille. Når kabalen ikke kan dræbe jer, opretter de et gerningssted i ”Hollywood- stil” for at sikre, at I bliver fængslet. De tillader aldrig at retssagen bliver prøvet, da de ikke kan risikere at uskyldige personer, bliver sat fri. Der er tusindvis af sådanne uskyldige mennesker indespærret over hele verden, især i USA. Det værste land er Amerika; der er ingen retfærdighed der. I behøver kun at se på den amerikanske regering til at forstå dette. De amerikanske FEMA lejre(koncentrationslejre) er alle parat, klar til at låse folk inde. Men har deres regering fortalt dem om disse lejre? Deres skattekroner blev brugt til at klargøre dem. Der må stilles spørgsmål til det, da jeres fremtid afhænger af det.
Kabalen er bekymret. Det er ved at miste kontrollen. Hillary Clinton var deres pas til at fortsætte kontrollen over menneskeheden. Hun lovede dem de KRIGE, som kabalen har brug for, for at kunne overleve. Men endelig, åbner I jeres øjne. I afslører hvad I ser, OG DE KAN IKKE LIDE DET. I kan ikke forestille jer, hvor vigtig Brexit afstemningen var. BREXIT VAR DET FØRSTE SØM I KLIKENS KISTE. De troede aldrig på, at det engelske folk var intelligente nok til at se gennem deres spil. Hr Trump ER DET ANDET SØM I KABALENS KISTE. Det er derfor, Nigel Farage assisterede Hr. Trump. Farage vidste, hvor vigtigt det var at få hr. Trump valgt. Hvem vil tilføje det tredje søm? Vil det være Polen? Mange lande i EU ønsker at være fri for denne korrupte kontrol. Kabalen skaber en kæmpe smeltedigel i Europa, til at blande alle racerne, så der ikke mere vil være englændere, franskmænd, hollændere, osv; de planlægger at ødelægge alle de europæiske lande, herunder AL DERES HISTORIE OG ALLE BEVISER OM FORTIDENS EUROPÆISKE FOLKESLAG. I blev løjet for om den Europæiske Union. Nigel Farage gennemskuede deres planer og satte sig for at afsløre dem. Vi skylder ham en stor tak.
At vågne op er aldrig let. Det er ikke rart at se så stor ondskab og korruption, som I aldrig havde bemærket før. Det er ikke rart at se dem, som I tidligere havde troet på, som sataniske mordere, og hvis løgne I havde accepteret som årsager til krig. ”Hr. masseødelæggelsesvåben” er på krigsstien igen i England. Han forlanger en ny afstemning om Brexit spørgsmålet. Han ønsker at ”rigge det”, for at holde Storbritannien i EU. Hvem på Jorden kan nogensinde have tillid til det menneske igen? ”Hr. blusen-ned-i underbukserne” afslører sig selv af den samme årsag. Han er ikke til at stole på. Kabalen ønsker ikke at miste sin magt. De bruger ”lej en stemme” i et forsøg på at holde briterne under kontrol. De er ikke til at stole på, nogensinde.
Det er unikke tider. Det er jeres store mulighed for at frigøre jer fra den onde styring fra kabalen. De, der forsøger at afsløre korruptionen angribes konstant. Disse angreb bliver mere onde hver dag. Men angrebene viser, at de løber bange rundt. Sluserne har åbnet sig, og de har ingen steder at gemme sig. De har mistet kampen om Jorden. Strømmen er vendt til fordel for menneskeheden.
Kom sammen, og I vil have den frihed, som mennesket tørster efter. Den menneskelige ånd er klar. Energien stiger hver dag, og som den spreder sig, vækkes flere og flere. Velkommen til den nye daggry, mine venner.
Veronica, min kære, det angreb var ondt. Det var yderst alvorligt. Disse angreb viser, at de er ved at tabe og er bange. Deres bestræbelser på at forhindre den unge mand i at vende tilbage til England beviser kun, hvor bange de er. Din beslutning om ikke at tage på hospitalet er den rigtige. R vil hjælpe dig med at overvinde det. Du ved, at det bliver ordnet for dig, min kære. Vi er på din side i denne vanskelige tid.
Vi omgiver dig med kærlighed. Din beundrende, Monty.

The Montague Keen Fondation
Oversættelse: Niels K. Pedersen


torsdag den 24. november 2016

Dansk -- Montague Keen den 20. november 2016

Meddelelse fra Montague Keen den 20. november 2016
Alt er i oprør. Mange ved ikke, hvem eller hvad de skal tro på. I så, hvordan kabalens maskine gik i aktion i samme øjeblikket hr. Trump blev valgt. De løgne og den frygt, der blev solgt gik i ”overdrive”, og efterlader mange i tvivl, men dybt i deres sjæl, vidste de, at fru Clinton ville sikre verdenskrig, og at livet på Jorden ville kun blive en eksistens. Jorden, som I kender og elsker ville ikke have nogen lighed med Jorden, som kabalen ønsker at skabe. Ødelæggelsen af ​​den menneskelige race er planlagt ned til mindste detalje.
Brexit og Trump har forstyrret dem. Dette, mine venner, var helt uventet for kabalen. De er stadig i chok. De forsøger desperat, at finde en måde at forhindre hr. Trump i at blive præsident på. I England forsøger regeringen alle trick i bogen for at forhindre Brexit i at blive en realitet. Det britiske folk ønsker Brexit og de vil insistere på det, uanset hvilke slag Theresa May foretager, for at forsinke og forhindre det. Polen har nu planer om at forlade EU. Intelligente mennesker indser nu, hvordan de blev narret ind i EU, og de vil nu ud af det. Kabalen svindlede alle, overalt. I skal frigøre jer fra mange års slaveri. Visualiser, at kæderne brydes og at I ser jer selv, den menneskelige race, fri fra trældom.
De tvang sig adgang ind i vores verden, og som en kræft, spredes de til alle hjørner af Jorden. De satte sig for at svindle jer til at stole på dem. De bruger mange forklædninger, lover, at hvis I har tillid til, adlyder, og følger dem, vil I få det hele. I har været fanget af kabalen i 2000 år. Vatikanet fører an i dette kontrolsystem, sammen med alle de andre religioner, der stammer fra Vatikanet. Vatikanet selv er helt sikkert ikke hvad I mener det skal være. Det er først nu, at det fulde omfang af pædofili bliver bragt til jeres opmærksomhed. De sataniske drab, især på uskyldige små børn, er det, der gør det muligt for disse skabninger at eksistere i jeres verden. For at leve på Jorden, har de brug for at drikke blodet og spise kødet fra mennesker. De bliver meget gamle, fordi det opretholder dem.
Intet er som det ser ud. De gemmer ikke deres ondskab væk. Overvej den katolske messe, hvor I ”drikker blodet og spiser kødet”. Det bliver alt sammen gjort foran jeres øjne. I kunne ikke se det for hvad det er. Nu, da I er ved at vågne op til denne ondskab, der er overalt omkring jer, styrer alle aspekter af jeres liv, er I chokeret og kede af det. Men når I, der er de 99%, siger, at I nægter at tjene dem et eneste øjeblik længere, vil kabalen forsvinde. De behøver ikke udkæmpe krige. I stedet  kræver de, at I gør det. I, de tåbelige mennesker, er villige til at dø for dem. Krig er menneskeofringer i stor skala. De elsker det, og de trives ved det. I giver det til dem. I er kun marionetter, og de ved, hvordan de skal trække i jeres tråde.
Alle politiske partier er blevet infiltreret. De tjener ikke folket. Dette er grunden til at en som hr. Trump skulle findes. Han ønsker ikke noget fra kabalen, da han har det hele. Han er ikke bundet eller kontrolleret af noget politisk parti. I aner ikke, hvor korrupte og kontrolleret jeres regeringer er. De tjener ikke folket. De tjener deres marionet mestre, de skjulte kontrollanter. Nu vil de også vil blive skyllet ud og belyst.
Jorden skal blive renset for alt, hvad der er ondt og korrupt. I kan gøre det. Sæt jeres sind på opgaven med at genoprette fred og harmoni. Hop ikke med på kabalens foretrukne spil, der skaber problemer såsom kristne/muslimer, rige/ fattige, sorte/hvide. Alle disse problemer er designet til at forårsage problemer og stridigheder. Forstå, at når I kæmper med hinanden, laver I præcis, hvad kabalen ønsker I skal. ”Del og hersk” har virket i århundreder. Dette er præcis grunden til, at kabalen har tvunget og betalt tusindvis af "flygtninge" ind i Europa for nylig. Dette blev planlagt i 1925. Hvorfor tror I, at de to verdenskrige blev iscenesat i Europa? Hvorfor presser kabalen på for en 3. Verdenskrig i Europa? Hvorfor er ødelæggelsen af ​​Europa, så vigtig for kabalen? Hvorfor frygter de Europa? Hvad er der i Europa, som kunne belyse kabalen og alle dens planer?
Det er alt sammen et stort spil for kabalen. I har lige set, hvordan de reagerede på valget af Trump. Hvor let det var for dem, at få de blinde ud på gaderne, og råbe slogans mod Trump. Studerende vil gøre, alt hvad de bliver betalt for at gøre. Det er bare forretning for dem. I bliver manipuleret af dem, der har haft 2000 års erfaring. Hvornår vil I sige, at nok er nok. Dette skal straks stoppe. Lad Jorden og menneskeheden være i fred.
Støt hinanden når det er muligt, efterhånden som I går igennem denne ”opvågnen”. Foretag tilbagekaldelser så ofte som muligt, da de vil frigive jer fra den korrupte kontrol. Tro på fremtiden, som I nu er ved at skabe. Bed om løsladelse af dem, der over hele verden, ulovligt er fængslet, fordi de blev et problem for kabalen. Kabalen vil gå til enhver længde for at forhindre belysning og fiasko. Disse mennesker har brug for jeres støtte. I har brug for dem til at fuldføre deres mission. Dette er en kamp, ​​som I skal vinde ellers vil I gå til grunde, for kabalen viser aldrig barmhjertighed. Jeres fremtid er i jeres egne hænder. I har ingen steder at løbe hen. Dette er det.
Min kære, du ved hvad der skal gøres. Det er ikke en nem vej. Du har modstået så meget. De vil ikke give op. Men vi er med dig, min kære, hvert skridt på vejen.
Altid, din beundrende, Monty.
Oversættelse: Niels K. Pedersen


mandag den 14. november 2016

Dansk -- Meddelelse fra Montague søndag den 13. november 2016

Meddelelse fra Montague søndag den 13. november 2016

Menneskeheden, råbte med én stemme om blive skånet for Verdenskrig. Clinton, støttet af ni våben firmaer, var så sikker på, at hun ville føre menneskeheden ind i en dødelig atomkrig, der ville sikre et enormt tab af menneskeliv, og det var hendes plan. I havde brug for nogen, der ikke var politiker. Trump kom frem og han påtog sig denne opgave. Han havde allerede alt, hvad han kunne ønske. Han behøvede det ikke. Men han gjorde det for at redde jer.
Jeres kontrollanter, der tror, ​​at de ejer jer og jeres, var ikke tilfredse. KRIG er, hvad de vil have, og helt sikkert, vil de fortsætte med at kæmpe for det. Ligesom BREXIT i England, forsøger kliken stadig at vælte folkets vilje. Ved at stemme på BREXIT og for Trump, har menneskeheden købt sig tid. Tid til at forstå, hvad der bliver gjort mod jer, og tid til at forstå, at alt bliver ødelagt. Trump er ikke ideel, men han havde modet til at sætte sig frem på jeres vegne. Menneskeheden skylder ham en stor tak. Uden hans indgriben ville I være dybt inde i en krig så dødbringende, som Jorden aldrig har set før. Jeres eneste håb ligger i hænderne på hr. Trump.
Det amerikanske folk er så sind-kontrolleret, at de er helt blinde for den mørke kontrol, der overtog Amerika uden at de selv bemærkede, at noget havde ændret sig. Trump er alt hvad I har fået. Arbejd med ham, så vi sammen, kan prøve at redde Amerika og resten af ​​menneskeheden. Stop med at skabe falske splittelser, I er alle i samme båd. DEL OG HERSK er, hvordan kliken altid vinder. I er alle amerikanere, så arbejd sammen for en bedre fremtid. Hvis I havde nogen idé om, hvad hr. Trump har frelst jer fra, ville I knæle, og takke jeres Gud for en ny chance. Alle uden for Amerika beder til, at med jeres hjælp, vil Trump levere fred.
Husk, at de mennesker i jeres verden, som ikke er fra jeres verden, ønsker at fjerne 80% af jer. Trump bliver nødt til at beskæftige sig med dette problem. Han har påtaget sig en enorm opgave på jeres vegne. De har ødelagt menneskers liv på Jorden, gennem vaccinationer, medicin, genmodificerede fødevarer, osv, alle designet til at ødelægge jer. I har tilladt, at så meget blev gjort imod jer uden at stille spørgsmål.
Disse mennesker DRÆBER alle dem, der kommer i vejen. De, de ikke kan dræbe, har de fået fængslet, ved hjælp af falske anklager. Det er almindeligt i Amerika. Tusindvis af mennesker bliver fængslet hver dag. Fængsler er en stor forretning i Amerika. Der er en ung mand, der har et vigtigt arbejde at gøre for menneskeheden. Han er fængslet i Californien, men han er helt uskyldig. En satanisk familie har fået ham fængslet. Jeres bønner for ham ville være meget velkommen. Veronica, forsøger desperat at hjælpe ham. Han er en ung mand, ikke en verdslig mand. Den sataniske Romerkirke er involveret også, gennem hans blodfamilie. Han er uden venner eller besøgende. Hans hjem er i England. Venligst hjælp ham.


Meddelelse fra Veronica
Jeg er stadig ved at komme mig efter sidste weekend. Lørdag, søndag og mandag, forårsagede et SKALAR angreb megen smerte og lidelse. Jeg forsøger at håndtere så meget stress.
Må jeg foreslå, at I læser hvad min kære ven Gilad Atzmon skrev om det amerikanske Valg . Jeg håber at interviewe ham om denne sag snart.
Min kære, presset på dig, er enormt. Kliken ville ikke være interesseret i dig, hvis de ikke ser dig som en trussel. Stå ved din sandhed. Du ved hvad der skal gøres. Dit mål er fred og kærlighed på jorden.
Altid, din beundrende, Monty.
Oversættelse: Niels K. Pedersen

torsdag den 3. november 2016

Dansk -- Meddelelse fra Montague søndag den 30. oktober, 2016

Meddelelse fra Montague søndag den 30. oktober, 2016
Tingene er fremskyndet på jorden på grund af den omfattende eksponering af korruption. Dette måtte ske først. Der er så meget mere, der skal tages i betragtning, før I kan træffe informerede beslutninger om noget, der påvirker livet på Jorden. Jeg ved, at det er et chok for mange af jer, der havde troet på jeres regeringer, at I nu finder, at de spiller en stor rolle i nedslagning af menneskeheden. De tvang jer til at få vaccinationer, som de var fuldt ud klar over var skadelige for jer. Desværre gør de det stadig. Husk, at I ikke kan komme nogen vegne i politik, medmindre I er enige i, at kabalens dagsorden skal accepteres. Jeg har vist, hvordan disse parasitter kom til jeres Jord, hvordan de lavede komplot og ordnede alt, hvad der var nødvendigt for dem, for at blive accepteret som menneske. Selvom de er et rovdyr art, lærte de hurtigt, hvordan man godt kan skjule det. De har ikke jeres standarder. De behøver ikke leve efter jeres regler. De laver deres egne regler og tvinger jer til at acceptere dem.
Når I ser det fulde billede, som vi i efterlivet gør, ser I, hvordan overtagelsen blev sat i bevægelse. Denne rovdyr art eksisterer hovedsageligt af menneskelige lidelser. Det er derfor de konstant KRÆVER KRIG. Det er ligegyldigt, hvor den forekommer, så længe BLOD bliver spildt, og ENERGIEN FRA FRYGT produceres for dem, for det er deres ilt. Især på denne tid af året, hengiver de sig til SATANISKE DRAB på en stor skala. Dette er ikke, hvordan livet på Jorden var beregnet til at blive levet. Alle menneskeliv skal respekteres og værdsættes. Jeres sjæl er for evigt, I skifter blot kroppe ind imellem. I jeres sjæl, ved I, hvad der er rigtigt og hvad der er forkert. Parasitterne, på den anden side, har hverken sjæl eller bevidsthed; kun materielle ting betyder noget for dem. Det er, hvad de stræber efter. Jeg har fortalt jer, siden jeg gik over, at parasitterne bliver nødt til at forlade Jorden. De skal have lov til at gøre det. De har gjort livet på Jorden så svært for menneskeheden, da de ser os kun som slaver til at tjene dem.
Det er tid til forandring. Mennesker er ved at vågne op og kan nu se, hvad der er blevet gjort mod dem. Folk tager tilbage, hvad der er deres. Når folk sender kontrollen, som religioner udøver over dem bort og frigør sig fra den, vil livet på Jorden være fredeligt og retfærdigt. Mennesket er den eneste art på Jorden, der dræber sine egne. Vi er blevet manipuleret til at dræbe hinanden. Vi opfordres til at udkæmpe krige, til at dræbe i flæng. Så længe I producerer frygt og blodet flyder, er parasitterne glade. De giver jer medaljer for at dræbe jeres egen slags…. tænk over det. De manipulerer jer, hver eneste dag i jeres liv. De dannede en HEMMELIG VERDENSREGERING, der styrer jeres valgte regeringer. Dette giver dem fuld kontrol. På grund af dette, fortsætter de med at manipulere jer.
Hvad skal der til før I vågner op og tager tilbage, hvad der er jeres, og nægter at kæmpe deres krige, og nægter at jage jeres medmennesker for at slagte dem uden nåde? Hvem laver de bomber og kugler, der bruges til at dræbe? Har I sat jeres børn i verden for at iføre sig uniformer og blive dræbermaskiner for disse parasitter? DER ER INGEN ÆRE I DRAB. Det skal stoppe.
Opret forbindelse til Kilden(Source) uden indblanding fra religion. I oldtiden, forbandt mennesker sig med himlen og Jorden. De skabte resonans med himlen, havet, landet, og alle, som boede på det. Der var ingen dræbermaskiner før rovdyrene ankom. Er I kommet for at stå og se den menneskelige race blive tilintetgjort og Jorden helt blive overtaget af rovdyr. Den udslettelse af den menneskelige race har taget års planlægning og manipulation. I faldt for hvert trick, de lavede. Parasitterne er ligesom den kræft de skabte, den spreder sin ondskab overalt uden, at I nogensinde opdagede det. Ja, det er smart, men det er ondt. De invaderede alle aspekter af livet på Jorden. De fik ram på jer fra alle vinkler.
Nu er I omsider vågnet op til jeres vanskeligheder, og I er parate til at sige, VI DELTAGER IKKE LÆNGERE I JERES PLANER. VI ØNSKER IKKE 3. VERDENSKRIG. VI NÆGTER AT DRÆBE VORES EGEN SLAGS. VI STÅR SAMMEN. VI, SOM ER DE 99%, NÆGTER AT RETTE OS EFTER JERES ORDRER.
Disse parasitter, uanset hvor de er, skal fjernes til sidst, da de altid ødelægger deres værter, og det kan ikke være tilladt.
Livet på Jorden forandrer sig, selv mens dette skrives. Det sker. DET ER TIDEN, HVOR DET SKAL SKE. Det kan ikke stoppes. Parasitterne vil kæmpe for at holde på deres ulovligt opnåede gevinster og deres menneskelige slaver. Men det vil ikke være tilladt. Tiden til forandring er her nu.
Min kære, vi gør fremskridt. De rigtige mennesker måtte blive bragt til din opmærksomhed for at tingene kunne fortsætte. Det tager nogle gange tid, at bringe de rigtige mennesker ind i billedet. Du har oplevet dette tidligere. Til sidst, er disse mennesker kommet for at hjælpe.
Vi er på din side og vejleder dig.
Din beundrende, Monty.

Oversættelse: Niels K. Pedersen