mandag den 21. marts 2016

Dansk -- Meddelelse fra Montague søndag den 20. marts 2016

Meddelelse fra Montague søndag den 20. marts 2016

Lige nu, må I være lidt i tvivl om, hvorvidt jeres verden bliverm overtaget og styret af dem, der ikke hører hjemme på Jorden. Dette bliver mere synligt for hver dag, da de kæmper for at holde deres menneskelige form. Veronica har set mange eksempler på dette på film på YouTube: Tjek selv beviserne. Ved at vågne op og udforske sandheden, skaber I mere LYS, og når lyset i jeres verden stiger, skaber det STORE PROBLEMER for disse bedragere. Se, som de klamrer sig til magten, mens de desperat forsøger at fuldføre deres overtagelse af jeres verden. I har set dem systematisk fjerne valgte statsoverhoveder, og erstatte dem med deres egen art. De ødelagde også infrastrukturen i disse lande for at sikre, at folk ikke ville få mistanke om, hvad deres virkelige plan var.
Kig på de problemer, de har i Syrien i deres bestræbelser på at erstatte Assad. Hvordan kan nogen helt ærligt tro på de løgne, I får at vide, og begrundelsen for at invadere hvert land? Hvor dum og godtroende tror de, I er? Stop med at være marionetter i denne frygtelige overtagelse og fjernelse af menneskeheden fra Jorden. De er kommet langt i deres planlagte overtagelse. De har udslettet millioner på vejen med deres krige og hungersnød, og de katastrofer som de har skabt med HAARP. Hvad skal der til for jer før I vågner op og nægter at være en del af deres planer? Tænk over det, I hjælper til jeres egen ødelæggelse.
Hvad Jorden nu har behov for, er at det irske folk vågner op til, hvem de er, og HVAD IRLAND ER. IRLAND VIL ÅBNE DØREN FOR HELE VERDEN SÅ DEN VÅGNER OG FRIGØR SIG FRA DENS UNDERTRYKKERE. Irland er ved at vågne op. De skal fjerne al kontrol fra Vatikanet og Bankerne, hvis primære rolle er at kontrollere og holde folk nede.
IRLAND VIL SKABE DØREN, SOM HVERT LAND I JERES VERDEN VIL GÅ IGENNEM. Jordens frelse hviler i de irske hænder.
Min hustru blev gjort opmærksom på Gerard Banks fra Cork. De har talt sammen, og hun ønsker at dele oplysninger med ham. Dette vil hjælpe ikke bare Irland, men hele verden. De løgne som Vatikanet har fortalt om den såkaldte Saint Patrick var et emne, som Gerard Banks behandlede, mens verden blev opfordret til at fejre den onde mands ødelæggelse af jeres verden. Patrick blev sendt til Irland som en del af Vatikanets plan om at ødelægge alle beviser på, at Irerne var avanceret i deres viden og deres lære.

Fra Gerard Banks:
Omfavn visdommens lære om Slangen
Vi får at vide i skolen, at St Patrick fik nok af slanger i Irland. Men som vi alle ved nu, var der aldrig nogen slanger i Irland, og at St. Patrick var leder af den romerske hær, som blev sendt til Irland for at knuse og nedrive irsk kultur og love, og at fjerne fra os vores stærke indfødte lære, sprog, og vores stærke forståelse af DNA og cyklus af kosmos. Vatikanet har altid frygtet at verden indså den meget kraftige lærdom fra de indfødte irer. Historien om at St. Patric fik nok af slangerne fra Irland er en historie hvor Vatikanet har fjernet magtfuld lærdom fra Irland.
Det er virkelig interessant, da vi indser nu, at " visdommens lære om slangen" stadig i dag er en af de største trusler mod Vatikanet. Med "slangens visdom", repræsenteres viden om DNA i både mikro og makro, Kundalini, Indre Visdom og naturlige vibrationelle frekvenser af Ogham (irsk alfabet) og kosmiske forståelser af træer og cyklusser af naturen. Det bliver en smuk ting, som Irland nu er på nippet til at genoprette; dens indfødte lære DNA, Kundalini, skabe livskraft, seksuel styrke, bevidsthed, balance, og den elektro- magnetiske livskraft.
Dette er også en af ​​grundene til, at Vatikanets uddannelsessystem undertrykte seksualundervisning i Irland så meget, som ”slangens visdom” spiller en stor rolle i læren seksuel styrke og bevidsthed.
Den gamle irske lære om seksuel styrke og sundhed kan spores tilbage til det gamle Egypten og blev anvendt af kejsere i Kina. Det blev også symboliseret ved slangen i det gamle Irland og dragen i Kina, som repræsenterede den "Ching" energi og væsken af ​​både testikler og æggestokke. Når denne viden og magt bliver brugt rigtigt, fører det til højere bevidsthedstilstande og en genfødsel i levende sundhed, kærlighed og medfølelse. Det er selve grunden til, at Pharaohs Egypten havde et symbol på en slange på deres pande, der symboliserer intern seksuel energi, som får den mest magtfulde kreative kraft til at stige op gennem kroppen, og som anvendes som stærk følelsesmæssige kreativ energi i både mikro- og makroen.

Gerard spurgte, om vi ville dele disse oplysninger, og vi er glade for at gøre det. Til Gerard, siger jeg, at det er, når menneskeheden mødes sammen for at dele sin sandhed, at mørkets kræfter vil forlade jeres verden. Til det irske folk, jeg siger, I skal åbne døren, så hele menneskeheden kan blive frie. I vil opleve store forandringer i år. Vær modig, altid åben for sandheden. Det er, hvad I har ventet på. Frihed venter jer. Velkom det med åbne arme.
Min kære, du har truffet en vanskelig beslutning. Du havde ikke noget valg. Tænk på det på denne måde: hvis det, vi planlagde var uden betydning, så ville de ikke ”gide dig”. Hav absolut tillid til, at vi vil lykkes. Sammen er vi uovervindelige.
Din beundrende, Monty. 


Oversættelse: Niels K. Pedersen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar