onsdag den 13. april 2016

Dansk -- Meddelelse fra Montague søndag den 10. April 2016

Meddelelse fra Montague søndag den 10. April 2016

Hvad du og M har afdækket i løbet af de sidste to uger er af største betydning for frigivelsen af ​​menneskeheden fra den dominans, der har gjort livet på Jorden til sådan en kamp fra fødsel til død. De forsøgte endog at skabe FRYGT for at dø ved at opfinde begrebet HELVEDE, SKÆRSILDEN OG LIMBO, ALLE ET UDSLAG AF VATIKANETS MØRKE FANTASI.
Hvad V R C og M gjorde i går har været et stort skridt på vejen til at slippe fri af kabalens greb. Min kære, din 17- timers dag, i går, giver allerede afkast. I ser folk på gaden der kræver SANDHEDEN. De nægter at blive spist af med den sædvanlige retorik et eneste øjeblik længere. Sådanne tider kræver stort mod og vilje til at frigøre menneskeheden fra det korrupte hierarki, uanset hvilken kappe de bærer.
I kan se for jer selv, hvordan SCHUMAN RESONANSEN måler succesen af jeres bestræbelser. At se din beslutsomhed i går om at klatre til toppen af ​​den stejle bakke til THE PENSHAW MONUMENT, så du PÅ FRIMURERIETS MØRKE MONUMENT KUNNE FREMFØRE ANDREW BARTZIS’ TILBAGEKALDELSER PÅ VEGNE AF MENNESKEHEDEN, bør være en inspiration for andre til at gøre det samme, da det er det mest effektive. Når I mødes alle sammen for at gøre dette, kan jeg fortælle jer, at I vil blive overrasket over, hvor magtfulde I er og hvad I kan opnå.
Jeg elskede ceremonien I lavede for at frigive Irland fra dominans og kontrol. Dette vil til gengæld frigøre alle lande i jeres verden. Jeg bønfalder den irske befolkning til at tage kontrollen tilbage over jeres land. I skal fjerne alt VATIKANETS ONDE KONTROL, som har skabt angst, gjort jer til ludfattige slaver, holdt jer så travlt beskæftiget med at forsøge at overleve, at I ikke har et øjeblik til at se, hvad Vatikanet tog fra jer, og se, hvor GRUSOMME de var mod jer.
Veronica har stadig mareridt, når hun husker tilbage på Vatikanets GRUSOMHED mod fattige hjælpeløse forældreløse børn. Hun plejede at se de stakkels små drenge marchere i linje fra børnehjemmet i Tralee til MASS. I vind og regn, blev de stakkels uskyldige børn bedt om at marchere BARFODET til Mass. Den "KRISTNE BRODER" brugte sin LÆDERREM til at ramme de tynde bare ben. Dette var Vatikanets ansigtet i Irland, da min hustru var ung. RÆDSLEN, over hvad der blev gjort mod disse børn har fulgt hende hele livet. DET VAR VATIKANETS SANDE ANSIGT I IRLAND. VERONICA KUNNE ALDRIG RESPEKTERE VATIKANET. HUN SÅ DEM ALTID SOM DET DE VAR.
Hver eneste dag, formindsker kabalens magt sig og I vil se dem eksponeret i deres sande farver. Dette må ske. Sandheden frilægges og bliver mødt. I er nødt til at se, hvad denne korruption har gjort ved jeres verden, og hvordan folk har lidt som følge af det. Nu skal I mødes sammen, for at skabe en verden, hvor alle mennesker bliver respekteret og hvor krig vil ophøre. Når I vågner til, hvordan I er blevet brugt til at tjene kabalen, at udkæmpe krige for at holde dem på Jorden og i kontrol, vil I nægte at være en del af deres plan.
Veronicas ben er ømme som et resultat af alt den klatring og vandren hun lavede på jeres vegne i går. Hun vil dele med jer, hvad hun og hendes venner gjorde, i et forsøg på at frigøre menneskeheden. Jeg takker R C og M for at deltage i denne unikke øvelse. De vil lære med tiden, hvor vellykket det var. Den humane resonans blev hævet enormt på grund af det.
Min kære, vi på denne side af livet er så stolt af dig. Vi beder nu om, at du får noget hvile. De sidste par dage har krævet sit.
Vi sender dig meget kærlighed. Altid, din tilbedende, Monty.



Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K. Pedersen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar