tirsdag den 20. september 2016

Dansk -- Meddelelse fra Montague søndag den 18. september 2016

Meddelelse fra Montague søndag den 18. september 2016

Da de korrupte kæmper for at holde på magten over Jorden, bliver beviserne for deres kamp mere tydelige hver dag. De, der har regeret med en jernstang, i alle aspekter af jeres liv, kan nu ses som de kriminelle, de faktisk er. De frygter nu for deres egen overlevelse. Det var aldrig en del af deres store plan. I ved, at de ikke kan overleve på Jorden uden jeres hjælp. I det øjeblik I fjerner al hjælpen, vil alle jeres problemer ophøre på én gang. Deres forbrydelser mod menneskeheden skal der besvares for. De skal først anerkendes. De er ansvarlige for alt negativt, som menneskeheden har måttet udholde. Kom sammen og kig på forskningen. De har aldrig skjult deres planer, fordi de aldrig ventede at I var ”vækkede” nok til at være i stand til at se, hvad de foretog sig.
Se jer omkring; de, der taler ud om, hvad kabalen har gjort, og deres planer for fremtiden, bliver jagtet og spærret inde. Dette sker på verdensplan. Støtter I disse mennesker, der stod op og talte for sandhed og retfærdighed, eller er I feje og foregiver, at det intet har med jer at gøre? Når man står sammen med dem, der har givet deres liv og deres frihed, for at hjælpe med at befri jer fra kabalens planer, så vil I blive frie. I har et ansvar for at stå sammen. Fremtiden afhænger af det.
Der er uskyldige mennesker som er fængslet over hele jeres verden, som blev låst inde, fordi kabalen frygtede dem. Disse mennesker har brug for jeres støtte. De valgte at vende tilbage til Jorden for at redde jer. De blev jagtet og sind- kontrolleret. Mange bestræbelser på at dræbe dem har svigtet. Så kabalen skabte situationer for at få det til at se ud som om en forbrydelse blev begået for at sikre, at de blev låst inde, i håb om, at staten ville dræbe dem. En sådan er en uskyldig mand, hvis mission på Jorden er af største betydning. Jeres bønner, jeres kærlighed og jeres bekymring, vil skabe nok god energi for ham til at han bliver sat fri. Der er mange sådanne mennesker låst inde over hele verden. Det er mennesker, som kabalen frygter vil udstille deres onde planer om at overtage jeres verden. Disse uskyldige mennesker har brug for jeres hjælp.
Kabalen presser stadig på for muligheder for at starte Tredje Verdenskrig. Vær på vagt, tro ikke deres propaganda. Krig er aldrig svaret, det giver dem bare en undskyldning for at udslette mange flere af jer, hvilket alt sammen er en del af deres plan. Tåbelige mennesker blandt jer, er glade for at bære uniformer og dræbe løs, på jeres egen befolkning. Jo før I træder ud af den politiske arena, jo bedre. Nægt at acceptere deres planer for krig. Varetag selv det, at lave planer for fred og sikkerhed for alle. I har ingen idé om, hvor avancerede klikens onde planer er, og hvad de har skjult for jer. De har avanceret teknologi, der vil forbløffe jer. De har besluttet at gøre jeres liv på Jorden så svært som muligt, fordi de har brug for ENERGIEN fra jeres lidelse, og jeres frygt, for at kunne overleve.
Hvad skal der til for, at menneskeheden kan overleve og trives på Jorden igen. For det første skal befolkningen i Irland vågne op til, HVEM DE ER, OG HVAD IRLAND ER. Det ville udstille kabalen og dens løgne. Det er alt, det ville kræve for at jeres verden kunne ændres over natten. Dette er grunden til Vatikanet og bankerne har et kvælertag på Irland, som holder både regeringen og folket nede. Det engelske at folk tog det første skridt ved at blokere kabalens planer. Med tiden vil de komme til at indse betydningen af ​​deres Brexit stemme. At stemme ses som et mægtig skridt mod kabalens planer. I har brug for mange flere.
Tiden er af afgørende betydning, så forbered jer på at hjælpe hinanden ved at nå ud til dem, der har brug for at blive reddet fra kabalens hænder. Tankens kraft, af ord og gerninger, er det, der vil hjælpe jer med at slippe dem, der er fanget. Bed for dem, som stadig holdes i Guantanamo; Deres lidelser FORTSÆTTER, fordi de har brug at I taler for dem. Vil I gøre det?
Min kære, dit helbred lider på grund af det stressniveau du er på. Vi vil lykkes. Båndet mellem tre af os kan aldrig blive brudt.
Altid, din beundrende, Monty.
Webpage: The Montague Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar