torsdag den 24. november 2016

Dansk -- Montague Keen den 20. november 2016

Meddelelse fra Montague Keen den 20. november 2016
Alt er i oprør. Mange ved ikke, hvem eller hvad de skal tro på. I så, hvordan kabalens maskine gik i aktion i samme øjeblikket hr. Trump blev valgt. De løgne og den frygt, der blev solgt gik i ”overdrive”, og efterlader mange i tvivl, men dybt i deres sjæl, vidste de, at fru Clinton ville sikre verdenskrig, og at livet på Jorden ville kun blive en eksistens. Jorden, som I kender og elsker ville ikke have nogen lighed med Jorden, som kabalen ønsker at skabe. Ødelæggelsen af ​​den menneskelige race er planlagt ned til mindste detalje.
Brexit og Trump har forstyrret dem. Dette, mine venner, var helt uventet for kabalen. De er stadig i chok. De forsøger desperat, at finde en måde at forhindre hr. Trump i at blive præsident på. I England forsøger regeringen alle trick i bogen for at forhindre Brexit i at blive en realitet. Det britiske folk ønsker Brexit og de vil insistere på det, uanset hvilke slag Theresa May foretager, for at forsinke og forhindre det. Polen har nu planer om at forlade EU. Intelligente mennesker indser nu, hvordan de blev narret ind i EU, og de vil nu ud af det. Kabalen svindlede alle, overalt. I skal frigøre jer fra mange års slaveri. Visualiser, at kæderne brydes og at I ser jer selv, den menneskelige race, fri fra trældom.
De tvang sig adgang ind i vores verden, og som en kræft, spredes de til alle hjørner af Jorden. De satte sig for at svindle jer til at stole på dem. De bruger mange forklædninger, lover, at hvis I har tillid til, adlyder, og følger dem, vil I få det hele. I har været fanget af kabalen i 2000 år. Vatikanet fører an i dette kontrolsystem, sammen med alle de andre religioner, der stammer fra Vatikanet. Vatikanet selv er helt sikkert ikke hvad I mener det skal være. Det er først nu, at det fulde omfang af pædofili bliver bragt til jeres opmærksomhed. De sataniske drab, især på uskyldige små børn, er det, der gør det muligt for disse skabninger at eksistere i jeres verden. For at leve på Jorden, har de brug for at drikke blodet og spise kødet fra mennesker. De bliver meget gamle, fordi det opretholder dem.
Intet er som det ser ud. De gemmer ikke deres ondskab væk. Overvej den katolske messe, hvor I ”drikker blodet og spiser kødet”. Det bliver alt sammen gjort foran jeres øjne. I kunne ikke se det for hvad det er. Nu, da I er ved at vågne op til denne ondskab, der er overalt omkring jer, styrer alle aspekter af jeres liv, er I chokeret og kede af det. Men når I, der er de 99%, siger, at I nægter at tjene dem et eneste øjeblik længere, vil kabalen forsvinde. De behøver ikke udkæmpe krige. I stedet  kræver de, at I gør det. I, de tåbelige mennesker, er villige til at dø for dem. Krig er menneskeofringer i stor skala. De elsker det, og de trives ved det. I giver det til dem. I er kun marionetter, og de ved, hvordan de skal trække i jeres tråde.
Alle politiske partier er blevet infiltreret. De tjener ikke folket. Dette er grunden til at en som hr. Trump skulle findes. Han ønsker ikke noget fra kabalen, da han har det hele. Han er ikke bundet eller kontrolleret af noget politisk parti. I aner ikke, hvor korrupte og kontrolleret jeres regeringer er. De tjener ikke folket. De tjener deres marionet mestre, de skjulte kontrollanter. Nu vil de også vil blive skyllet ud og belyst.
Jorden skal blive renset for alt, hvad der er ondt og korrupt. I kan gøre det. Sæt jeres sind på opgaven med at genoprette fred og harmoni. Hop ikke med på kabalens foretrukne spil, der skaber problemer såsom kristne/muslimer, rige/ fattige, sorte/hvide. Alle disse problemer er designet til at forårsage problemer og stridigheder. Forstå, at når I kæmper med hinanden, laver I præcis, hvad kabalen ønsker I skal. ”Del og hersk” har virket i århundreder. Dette er præcis grunden til, at kabalen har tvunget og betalt tusindvis af "flygtninge" ind i Europa for nylig. Dette blev planlagt i 1925. Hvorfor tror I, at de to verdenskrige blev iscenesat i Europa? Hvorfor presser kabalen på for en 3. Verdenskrig i Europa? Hvorfor er ødelæggelsen af ​​Europa, så vigtig for kabalen? Hvorfor frygter de Europa? Hvad er der i Europa, som kunne belyse kabalen og alle dens planer?
Det er alt sammen et stort spil for kabalen. I har lige set, hvordan de reagerede på valget af Trump. Hvor let det var for dem, at få de blinde ud på gaderne, og råbe slogans mod Trump. Studerende vil gøre, alt hvad de bliver betalt for at gøre. Det er bare forretning for dem. I bliver manipuleret af dem, der har haft 2000 års erfaring. Hvornår vil I sige, at nok er nok. Dette skal straks stoppe. Lad Jorden og menneskeheden være i fred.
Støt hinanden når det er muligt, efterhånden som I går igennem denne ”opvågnen”. Foretag tilbagekaldelser så ofte som muligt, da de vil frigive jer fra den korrupte kontrol. Tro på fremtiden, som I nu er ved at skabe. Bed om løsladelse af dem, der over hele verden, ulovligt er fængslet, fordi de blev et problem for kabalen. Kabalen vil gå til enhver længde for at forhindre belysning og fiasko. Disse mennesker har brug for jeres støtte. I har brug for dem til at fuldføre deres mission. Dette er en kamp, ​​som I skal vinde ellers vil I gå til grunde, for kabalen viser aldrig barmhjertighed. Jeres fremtid er i jeres egne hænder. I har ingen steder at løbe hen. Dette er det.
Min kære, du ved hvad der skal gøres. Det er ikke en nem vej. Du har modstået så meget. De vil ikke give op. Men vi er med dig, min kære, hvert skridt på vejen.
Altid, din beundrende, Monty.
Oversættelse: Niels K. Pedersen


Ingen kommentarer:

Send en kommentar