fredag den 24. marts 2017

Dansk -- Meddelelse fra Montague søndag den 19. marts 2017

Meddelelse fra Montague søndag den 19. marts 2017

Der er mange i jeres verden, der ikke ønsker at se sandheden. De lukker øjnene og håber, at alt, der bliver afsløret i forbindelse pædofili bare vil forsvinde. Men det vil det ikke. Det skal blive konfronteret og behandles. I kan ikke længere løbe væk fra disse spørgsmål. For at menneskeheden kan fortsætte på Jorden, skal I alle nægte at tillade pædofili. At vende det blinde øje til, giver dem tilladelse til at fortsætte med jeres velsignelse.
Mange muligheder for at afsløre denne modbydelige praksis med tortur og drab på uskyldige børn blev blokeret i fortiden. Hr Trump er den eneste person til åbent, at påtage sig denne kæmpeopgave, og I ser alle, hvad der er blevet sluppet løs for at hindre ham og gøre ham tavs.

Se på dem. Hvad er alle disse mennesker bange for? AFSLØRING. De eksisterer på Jorden, fordi de drikker blod og spiser uskyldige børns kød, for uden dette, kan de ikke overleve.
I må ikke afvise dem, der modigt afslører sådan et fuldstændigt onde. Vær opmærksom på dem, der modsætter sig dem, da de har meget at tabe, derfor bør menneskeheden vågne op og forhindre deres onde praksis. I er ære bundet til at beskytte jeres børn. Jeg kan forsikre jer, at det, der sker hver dag er langt værre end I nogensinde kunne forestille jer.

Se venligst følgende video

Korruptionen er helt ude af hånden. De korrupte kontrollerer jeres mad, vand, luft, jeres medicin, og alt, der er påtvunget jer af jeres regeringer, med det ene formål at fjerne jer væk fra jordens overflade. De vil have det for sig selv alene.
Alt er designet til at gøre jer dummere; smartphones, tv, målere, behøver jeg sige mere? I må ikke falde for den fokusering, der er designet til at trække jer ind i jeres egen ødelæggelse. De får jer til at betale dyrt for alle disse elementer, der ødelægger jeres liv.
Stop med at opføre jer som får. Nægt at blive ledt til jeres egen ødelæggelse. Deres onde planer er derude; de behøver ikke at skjule dem, da I er så sind kontrolleret, at I ikke ville tro sandheden. Tiden er ved at løbe ud, men som får, løber I blindt mod jeres egen ødelæggelse. Er det hvad I ønsker? Vil I virkelig ønske at opgive jeres liv på Jorden? Jorden blev betroet jer, og I har tilladt disse rovdyr at tage det fra jer. Nu vil de af med jer.
Tro på jer selv. I kan genoprette Jorden og genplante den. I kan fjerne alle de farlige kemikalier, som er nødvendige for at producere GM-afgrøder. Lad Jorden opretholde livet, som den gjorde i oldtiden, hvor sult og hungersnød var ukendt for mennesket. Vid, at i dag er hungersnød menneskeskabt. Kabalen har brug for jeres lidelse for at sikre, at den bevarer kontrollen.
Som jeg har mindet jer om så mange gange, ”intet er som det ser ud”. I bliver løjet for, overbevist om, at sort er hvidt. Alt er helt kontrolleret. Dette må stoppe. I det øjeblik I siger NEJ til deres planer, er de færdige. I har magten, så brug den!
Der er gode mennesker, der fortæller sandheden. De afslører, hvad der bliver gjort rundt omkring jer. Lyt, og foretag jeres egen forskning, og I vil finde sandheden. Tiden er af afgørende betydning, mine venner, så I skal foretage jeres egen forskning.

Min kære hustru har det langt fra godt. Meget bliver gjort for at forhindre vores arbejde. Jeg vil trække mig tilbage for nu og lade hende hvile.
Min kære, hvile er afgørende for at genoprette din styrke. Hvil venligst. Det går fremad.
Altid, din beundrende, Monty.

Oversættelse: Niels K. Pedersen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar