mandag den 27. marts 2017

Dansk -- Meddelelse fra Montague søndag den 26. marts, 2017

Meddelelse fra Montague søndag den 26. marts, 2017
Kampen om kontrollen over Jorden udkæmpes på mange niveauer. Dette efterlader jer forvirret over, hvad der virkelig foregår. Jeg kan fortælle jer, at hvis Amerika falder, så er der ikke meget håb for resten af ​​verden. Overtagelsen af ​​Amerika begyndte for mange år siden. I har set hver præsident indtage kontoret med løfter om, at han ville tjene folket, men se på, hvad I har oplevet. Bare et andet ansigt gør præcis det samme, endnu en gang. Dette er absolut bevis på, at der er en skjult magt der styrer Amerika, som ikke tjener det amerikanske folk.
De hemmelige selskaber suger systematisk livskraften ud af det amerikanske folk. De ønsker Amerika for sig selv. De dræber specielt drengebørn. Kig på tallene for jer selv, og I vil blive chokeret over hvor få drengebørn der overlever. Dette er en del af overtagelsen planen.
Pædofili er også en stor del af planen. Pressen fortæller jer ikke, hvad der bliver gjort for at stoppe denne onde handel med menneskeliv. Spørg jer selv, hvorfor de ikke rapporterer anholdelserne af de mænd, der handler med børn. Hvem har I tillid til? De pædofile, der ejer jeres informationscentre, eller de forhold, som I kan tjekke ud for jer selv. Det er på tide, at I indser sandheden:


Det ”falske flag” i London i denne uge, vil blive brugt til at bringe nye love, der yderligere vil begrænse den smule frihed I nu har, i kraft. At forvente at nogen vil tro, at en kniv- svingende mand kørte forbi bevæbnede vagter mod Palace of Westminster er uforståeligt. De af os, der besøgte Westminster ved mange lejligheder ved, at det ikke er muligt at gøre dette. Desværre, dør folk rent faktisk under sådanne paradeforestillinger. I havde 7/7 og 9/11. Disse er alle gjort med et formål. Tro hvad I faktisk ser, ikke hvad I får at vide, at I ser. I er blevet narret for mange gange. I bør være i stand til at genkende, ”når ulden bliver trukket ned over jeres øjne”. Nok er nok. En sådan praksis skal stoppe.
Den skjulte hånd opererer i Afrika også. Den trives på lidelse. De, der ønsker at udslette menneskeheden er ansvarlige for blodbad. I lever i farlige tider, og det vil fortsætte indtil menneskeheden siger IKKE MERE! Dette skal stoppe.
I lever i en verden med ​​masser af muligheder, og på et tidspunkt, hvor alt er muligt, skal I finde jeres stemme og tale til støtte for hinanden. I dag er det Afrika, i morgen kan det være jer. Afslør den onde skjulte hånd, der udnytter menneskeheden. I ved, hvem de er. Aldrig har den menneskelige race været i sådan fare. Det er tid til handling. Europa, Amerika, Afrika; alle er ved at blive ødelagt af denne skjulte hånd.
Brexit, i England, har fået dem til at sænke farten. Bed om, at Frankrig også vil sætte endnu et søm i kisten for EU. Deres plan var at ødelægge Europa, at kondensere alle sine folk ind i en smeltedigel. For som en enhed, vil det være lettere at ødelægge. Tænk på det.
Jeg kunne bruge tid på at fortælle jer, hvor absolut vidunderligt livet på denne side af livet er, men I kæmper for at overleve i en verden, der blev overtaget af en kraft, så ond, der ønsker Jorden for sig selv. De er alle omkring jer i forskellige forklædninger. De er mestre i forklædning. De udsletter den hvide race uden modstand. Mange af jer hylder dem stadig. De trives af krig, fattigdom og lidelse, som er livs-ånde til dem. De glæder sig over det faktum, at så mange af jer er stadig parat til at opgive jeres liv for dem, der kæmper deres krige, altid gør hvad de bliver bedt om. Vågn op!
Bed for dem, der stod op mod disse onde mennesker og har fået deres liv ødelagt som følge heraf. Mange er spærret inde i fængsler, hvor de er dårligt behandlet. De har brug for jeres bønner.
Et sådant menneske har en vigtig mission at opfylde for menneskeheden. Han har brug for jeres hjælp til at fuldføre sin mission på jorden. Min kære hustru forsøger at støtte ham. Satanisterne har taget alt fra ham: hans hjem, hans virksomhed, og frem for alt, hans frihed. Han er nu tomhændet, i fængsel i Amerika, uden familie eller venner. Denne unge mand bliver 50 år om ti dage. Menneskeheden har brug for ham til at overleve og fuldføre sin mission. Husk ham i jeres bønner.
Retfærdighed findes ikke i Californien. Min kære hustru ved præcis, hvordan det fungerer. Hun oplevede at få alt taget fra sig, da jeg passerede over til Ånden.
I skal vinde denne kamp og genoprette Jorden for at sikre, at menneskeheden overlever. 2017 og 2018 vil bringe mange tests, så I skal ikke tage noget for givet. Nægt at tro de løgne, som er rettet mod jer til at holde jer i kontrol. Se ud over dem for at skabe et bedre liv for alle. I kan gøre det, hvis I har viljen til at gøre det.
Min kære, dit helbred giver anledning til bekymring på grund af konstante angreb. Pas venligst på. Vi har været sammen i mange liv. Bindingen kan ikke brydes.
Altid, din beundrende, Monty.
The Montague Foundation
Oversættelse: Niels K. Pedersen


Ingen kommentarer:

Send en kommentar